Shiatsu

Jag utbildade mig till shiatsuterapeut på Axelsons gymnastiska institut för att jag ville hjälpa människor att må så bra som de kan. Shiatsu är en mjuk behandlingsform som utförs på madrass på golvet eller på bänk och du som får behandling är fullt påklädd. Den är skön och välgörande för den fysiska kroppen, men påverkar även flödet av energi. Med hjälp av mina händer känner jag var det känns tomt eller stagnerat och genom mjuka tryck och drag kan jag bidra till att energin återigen börjar röra sig fritt. Kort förklarat så trycker jag på akupunkturpunkter.

Anledningen till varför det blir stagnation i vår energi kan både vara fysisk eller emotionell. Idag lever många med en allt för hög stressnivå, och då kan kroppen och sinnet till och med glömma bort hur man vilar. Under behandlingen landar du i det ömtåliga lugn och ro-systemet, där du behöver vara för att få den viktiga återhämtningen. 

Shiatsu kan vara bra vid många olika problem eller obalanser i kroppen tex sömnproblem, huvudvärk, stress, allergi,värk i kroppen, problem med magen.

Den som har varit hos mig på behandling beskriver ofta att de känner sig avslappnade, att surret i huvudet har lugnat ner sig och att de känner en pirrande känsla av glädje, kreativitet och inspiration i magen. Somliga upplever att de blir trötta eller får måttlig träningsvärk. 

Pris: 60 min 650:-

Jag ger behandlingar centralt i Åkersberga. Boka genom att maila mig på sissi@heartsbysis.se eller ring 070-092 46 40.