Hantverk

Skapandet har löpt som en röd tråd genom mitt liv. Det är ett väldigt praktiskt och påtagligt sätt för mig att uttrycka det som finns i mitt hjärta med hjälp av mina händer. Få saker får mig att må så bra som att höra ljudet av symaskinen och se hur en vacker tygkasse eller yogaväska växer fram. 

I sortimentet i dag finns tygkassar i olika storlekar, perfekt för matlådan, som strandväska eller som ett alternativ till handväska och de populära ögonkuddarna i olika färger. Jag syr också fodral till exempelvis yogamattor, böcker, iPads och små necessärer perfekta att flytta över från ena handväskan till den andra. 

Om du vill kan jag sy något av ett plagg, gardin eller något annat tyg som varit betydelsefullt för dig. Du kanske har kvar en gardin efter din kära mormor eller farmors förkläde som hon alltid hade på sig när hon stekte pannkakor till dig. Kanske att du vill ha en väska av ett par gamla jeans, eller grytlappar av ett överkast? 

Jag gillar även att skapa andra vackra saker och gärna av material som jag plockat i naturen. Håll utkik på min instagram för att se mina alster.