Dans

För många är dansen en självklarhet och en källa till glädje och motion genom hela livet. Andra har med sig övertygelsen att det är tråkigt med dans, kanske att tanken på dans till och med är en källa till oro och stress. Att se eleverna ta sina första, kanske lite osäkra danssteg på en nybörjarkurs, och sen se deras glädje när de faktiskt dansar efter några gånger är fantastiskt kul. Jag har dansat sedan jag var sex år och på min repertoar finns främst gammeldans, bugg och foxtrot men har även vissa kunskaper i boogie woogie, lindy hop och westcoast swing. För mig är få saker så roliga som att dela min dansglädje med andra. 

Privatlektioner

Jag erbjuder privata danslektioner för er som vill träna inför något särskilt, som ett bröllop eller ett jubileum, eller för att ni helt enkelt bara vill lära er att dansa utan att någon annan ser på. 

För företag

Jag erbjuder dans till företag som friskvård eller som en rolig aktivitet till konferensen/kickoffen. Hör gärna av dig så kan jag berätta hur ett upplägg skulle kunna se ut.